tirsdag 10. september 2013

Høststrikk av Mads Nørgaard...

... har endelig kommet i hus;)

J I P P I!

Så da er denne jenta (nesten) klar
for
H Ø S T E N!
Er du?


Jeg vurderer å ta frem strikketøyet igjen,
etter 4 år siden sist fiasko.
Da var jeg gravid, hormonell og enda mer utålmodig enn nå tror jeg;)
Hihi!

Ha en finfin dag folkens,
med eller uten strikketøy!


7 kommentarer:

 1. Så fin genser !
  Det er koselig å strikke, men ja man må være tålmodig ;-)

  Janne

  SvarSlett
 2. superfin! Det er egentlig krise å begynne strikkekarrieren når man er proppet full av hormoner og krokodilletårer ;) (kjenner meg igjen med andre ord..)

  Nyt kvelden!

  SvarSlett
 3. Så fin genser!
  Og en kjempe koselig blogg med masse inspirasjon!
  Takk!
  Her strikkes det vekselvis på en genser(som skulle ha vært ferdig til sommeren som har vært..)og på pledd nr 2. Vurderer også å strikke 2 stk sengeforleggere i samme stil, som da (muligens) skal kantes med skinn fra utegangar/villsau fra dyra på gården til mine foreldre.:-)
  Har satt meg opp som følger på bloggen her. Stikker innom rett som det er

  SvarSlett
 4. Takker for hyggelige tilbakemeldinger. Og velkommen som ny følger, veldig stas;)

  SvarSlett
 5. Herlig genser. Forøvrig strikket og heklet jeg ikke på veldig, veldig mange år. Men sånn etter hvert som jeg begynte å blogge for 3 1/2 år siden, så har det smått som sen blitt tatt opp igjen. Men fremdeles liker jeg best å finne på mine egne prosjekt, fremfor å bruke ferdige oppskrifter. Foresten så er det interiørbildet ditt fint. Den lampa er lekker. Hvordan får jeg tak i tilsvarende? Jeg liker også bildet over sjenken. Har fått meg sjenk, og lurer på hva jeg skal gjøre over den. Sånn ellers, så har nok min bloggeinteresse vært temmelig laber de siste månedne, også det å følge andre blogger. Skal skjerpe meg der, for muligens så har jeg fått litt mer motivasjon nå. For ett år siden var min interiørstil retro, nå har den endst op som retro møter Grethe, dvs retro + krearive krumspring. God bedring til kroppen og lykke til også. Og lykke til med finalen. Klem Grethe PS man følger wordpress-blogger ved å trykke på en knapp som ligger nede på blogg-siden tror jeg det er. det står: FOLLOW Jeg var på blogspot med den første bloggen min, men liker wordpress veldig godt som blogge-plattform. Noe kronglete når man skal legge igjen kommentar på andre blogger, som ikke er wordpress, men det går greit så lenge man tar seg tid. klem

  SvarSlettSå stas at DU tok turen innom, og jeg setter så STOR pris på kommentarer. & fine ord, Tusen takk fine du, det varmer ♥ mitt. En herlig dag til deg!

Har du spørsmål som du ikke ønsker å skrive her, så send meg gjerne en mail : mallabergh@hotmail.com.

Velkommen tilbake;)