mandag 22. april 2013

Gangen- valgets kval

 
på fremdeles noen områder.
Denne gangen er det desidert vanskeligste oppussingprosjektet
i huset vårt.
Tror det må bero på at vi faktisk liker den så godt,
og vi ønsker samtidig å beholde det autentiske og opprinnelig ved den
og samtidig få den lysere.
Vi er jo en smule avhengig av myyyye lys!
 
Og hadde først tenke at den skulle bli hvit, men det blir helt feil rett og slett.
Vi må ha en farge som bærer preg av det originale.
Så her er de aktuelle fargevalgene vi
har stått over i lengre tid.
Nå er jeg rett & slett nysgjerrig på
hva du synes?
 
Hihi, spennende;)
 
Og takk for tilbakemelding.
 

 
 

 
 Vårt andre store valg er nettopp gulvet, her har vi også gått mange runder. Nettopp fordi vi faktisk synes det gamle gulver er veldig fint, men det er kaldt og veldig ufullstending.
                    Vi må ha en helhet.
Og for at det ikke skulle bli veldig mye forskjellig treverk, og samtidig som det  skal være tidløst så har vi landet på sort/hvitt rutete gulv. Føler det passer godt til husets stil.

Men det er heller ikke så enkelt for vi har enda ikke tatt valget på hvor store ruter vi bør ha.( 25x25 eller 16,5X 16,5 )
Dere ser jo gangen, hva blir mest ryddig, og ikke minst med tanke på i forhold romfølelse og størrelse.


                Hva synes du?
                     Vi setter veldig pris på tilbakemeldinger
            fra dere fine lesere. Og velkommen til dere nye lesere;)

                             Dere settes stor pris på;)

                                 Ha en superfin kveld!

7 kommentarer:

 1. Oi, for en fantastisk gang å skulle pusse opp. SÅ masse sjel og nydelige gamle detaljer. Skjønner godt at dere ønsker å bevare den så langt det lar seg gjøre. Jeg har dille på grått om dagen, og likte veldig godt gråfargen helt til høyre. Kunne kanskje rett og slett også virke fint inntil grønnfargen på døra forøvrig? Lykke til med valg og utprøvning. Spent på å se det endelige resultatet! Og kjenner jeg deg rett blir det bra uansett - tilslutt! ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, det er nok den fargen vi har lander på faktisk. Det er egentlig mer grønt i den, men mulig litt vanskelig å se på bildet;)

   Tusen takk for fine tilbakemeldinger, har faktisk aldri vært mer usikker og redd for å gjøre noen feil valg mht oppussing av denne gangen. Puh!

   Godt du har troen;)

   Vi får krysse fingre for at det blir bra resultat. Hjeeeelp!

   Herlig kveld til deg;)

   Slett
 2. For et nydelig rom! Skjønner godt at dere liker dette ja. Vanskelig å si noe om farger ut fra bilder synes jeg egentlig, men likte kanskje best den midterste du viser. Selv har jeg forelsket meg i en lys blå fra Jotun som heter frihet (kan finne koden hvis du er interessert), og har den både i gang, på kjøkken og nå skal jeg til å male rommet til Lillegutt i samme farge. Tror det blir utrolig stilig med sort og hvitt rutete gulv da, tror jeg hadde gått for de minste flisene, synes i alle fall at det blir tøffest

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker og bukker for fine ord;) Jepp, jeg var først klar for den ene mer blått i, men mannen med flere var uenige. Og etter vi fikk prøvd en med mer grønt i så blir det nok det. Gulvet er heller ingen lett avgjørelse, men takk for tilbakemlding.
   Og stor sannsynlighet for at det blir de minste faktisk. Også flere som mener det.

   Finfin kveld til deg;)

   Slett
 3. Oj, for en fin gang! Og så bra at dere liker den og vil bevare følelsen av den, det er jo noe av sjarmen med å pusse opp! Jeg liker begge fargene ytterst til høyre, men holder kanskje en knapp på aller den ytterste. Når det gjelder gulvet tror jeg at jeg ville gått for 16,5-flisene, rett og slett fordi jeg liker litt mindre ruter når det skal være sjakkmønstret, men det er jo min personlige smak da. Lykke til med valgene, jeg kjenner meg veldig igjen i å bli usikker, det er jo valg man skal leve med lenge. Masse lykke til!

  SvarSlett
 4. Nå er det lenge siden jeg har hatt bloggrunde nå! Og så fine farger! Jeg synes også de to lengst til høyre var veldig fine. Både lys, og litt farge på samme tid. Spennende å se hvordan gangen blir til slutt:) Fliser har jeg ikke peiling på uansett, så der tør jeg ikke ha noen mening, hihi. Høres ut som dere har en peil:)

  Maya

  SvarSlett
 5. Ja, det var ikke lett.., men skulle jeg valgt "fort og gærnt" så hadde jeg nok valgt den blågrå fargen helt til høyre.., så veldig fin ut:) Og store fliser gir kanskje en følelse av et større rom? Blir nok uansett veldig bra, for det var en veldig fin gang:)

  SvarSlettSå stas at DU tok turen innom, og jeg setter så STOR pris på kommentarer. & fine ord, Tusen takk fine du, det varmer ♥ mitt. En herlig dag til deg!

Har du spørsmål som du ikke ønsker å skrive her, så send meg gjerne en mail : mallabergh@hotmail.com.

Velkommen tilbake;)