lørdag 12. oktober 2013

Snart tid for forandring...


...på lillemors sitt rom, 
og tid for
gode, varme tøfler.

Tiden svusjer avgårde, og lillemor blir større
og nye behov melder seg.
Deri blant større seng.
Litt trist at den fineste skuvsengen må byttes ut,
men støtt og stadig  så hører vi små dunk fra rommet hennes
da hun skaller i senga si.
Stakkars lille!
 Og rommet hennes er ikke det letteste å møblere,
så  vi er i tenkeboksen.

Men vi har en teakseng på lur,
også har vi bestilt en
stringhylle.
Så noen planer har vi jo,
men litt vemodig når en epoke er forbi.

Synes du også tiden med de små går altfor fort?

Også er det så huskaldt nå, brrr.
Frem med de fine tøflene fra svigermor!

T a K K !
 
Og velkommen til alle nye følgere,
veldig stas!
Og tusen, tusen takk for fine kommentarer,
jeg blir så glad!
 
Har dessverre mistet litt av blogge-piffen for tiden,
men tipper den kommer igjen
når formen kommer seg:)

Ønsker dere alle en finfin helg;)
4 kommentarer:

 1. Sånn sengetøy har vi også;) Ja- det er vemodig når ungene blir store- det går jo så fort. Flotte tøfler du har fått deg. Blir spennende å se hvordan barnerommet blir nå. Du må nok bare hive deg på instabølgen- selv om jeg jo egentlig synes det er best med blogg- så blir det jo ikke det samme lenger når alle andre er på instagram;)

  SvarSlett
 2. Hang in there, medbloggsøster! Synes virkelig ikke innleggene dine bærer preg av at du har mistet noe av blogg-piffen om dagen. ELSKER bloggen din, synes du har det så fint og originalt. Er selv også på instagram men det blir overhodet ikke det samme som å ha en blogg, spør du meg. Det er jo her inne på bloggen at vi VIRKELIG kan utfolde oss, både med tekst og flere bilder på en gang. Og du, teakseng og stringhylle på lillemors rom er jo bare dømt til å bli en suksess! Her hjemme hos oss er det virkelig trangt om tid og rom til å lage kreative blogginnlegg for tida i alle fall - det er sikkert og visst. Men, stringhylle har vært på ønskelista lenge. Gleder meg til å se din lillemors når den er på plass. Enn så lenge er hun vel kanskje med på det meste også? Se for deg den dagen de døtrene våre ikke vil ha annet enn sjokkrosa plastikk både på interiør og lekefronten. Ugh, ugh.....! Ha en fortreffelig lørdagsaften. Klem fra Beate

  SvarSlett
 3. Hmmm, ja.. Det er nok litt vemodig når de ulike epokene spurter forbi. tida går jo så fort etter at en har fått unger..
  Her er vi nå kommet i "tenåringsfasen" på begge to og nye utfordringer kommer til. Som feks. plass til overnatting og stort nok klesskap... Lurer på hvor alle klærne kommer fra??? Blir vel slik når begge trener 3-4 ganger i uka i tillegg til gym på skolen- da trenger de jo mye treningsklær i tillegg til alle andre klær.
  MEN, klager ikke altså. Bedre med unger som trener enn unger som sitter limt til pc, tv osv...
  Bloggen din er fortsatt meget inspirerende...
  Fant forresten to fine bord som var stuet bort hjemme på gården... de vil nok få et nytt hjem, så fort det lar deg gjøre...
  Gliser...

  SvarSlett
 4. God bedring også gleder jeg meg til å se hvordan det blir på rommet. Å innrede barnerom er jo nesten grunn nok i seg selv til å få barn, og du som er så flink får det nok til veldig fint der inne :)
  Håper du får en fin uke!
  Lina

  SvarSlettSå stas at DU tok turen innom, og jeg setter så STOR pris på kommentarer. & fine ord, Tusen takk fine du, det varmer ♥ mitt. En herlig dag til deg!

Har du spørsmål som du ikke ønsker å skrive her, så send meg gjerne en mail : mallabergh@hotmail.com.

Velkommen tilbake;)