lørdag 1. desember 2012

1. desember- ikke helt som planlagt, men......fin likevel:) Vi fikk nå pyntet litt med den tradisjonelle julepynten og litt lys her og der. Også fikk denne nye søte engelen lagd av den flinke og kreative bloggeren med den herlige bloggen mella & malla sin plass på årets nyplukkede kvist..
  
      Lillemor ble nemlig syk igjen og kastet opp flere ganger i natt stakkars liten. Hun virket litt kvikk igjen på morgenen og vi tok sjansen på å ta en liten fotosession til julekort. Også tok vi sjansen på en kort biltur til stoff & stil, noe vi absolutt ikke burde gjort. Lillemor kastet opp igjen utover hele bilen og mariusgenser,ullbukse og nytt bilsete, nei og nei!
Så her har store deler av dagen gått med til vask av flust med sengeklær og mye annet stæsj!

Også var det jo julegrantenning på torget i dag, mammaen, bror & en kompis av bror tok sykkelen fatt langs den vakre elva.brrr!!!

Vi gikk rundt juletre (stas) og ventet på nissen i en evighet som skulle fraktes med en brannbilstige ned fra tårnet på torget. Aciton for de større, men en tålmodighetsprøve for de minste og de kalde voksne.
Og i tillegg så klarte den sleivete mammaen å pungtere sykkelen på vei til byen! Det bød på noen utfordinger kan jeg røpe!!!

Vel hjemme nå og satser på en bra kveld med masse godis og kos, og Julenkongen virket jo knall, herlig!!!

Håper du har hatt en flott 1. desember og hakket mindre actionfylt enn vår!
              Herlig desember-kveld til deg som titter innom!
              

 
 


 

1 kommentar:

  1. Så artig og koselig å titte innom din flotte blogg Malin! Så takk for titten ;) Også titter jeg innom igjen en dag jeg :)

    Klemmer fra Lene :)

    SvarSlettSå stas at DU tok turen innom, og jeg setter så STOR pris på kommentarer. & fine ord, Tusen takk fine du, det varmer ♥ mitt. En herlig dag til deg!

Har du spørsmål som du ikke ønsker å skrive her, så send meg gjerne en mail : mallabergh@hotmail.com.

Velkommen tilbake;)