mandag 17. desember 2012

Nib medlem...

...endelig! Da var det omsider min tur til å bli medlem av NIB(norske interiørblogger), jippi!

Tusen takk for en hyggelig velkomst av de søte nib-jentene, Ann Helen og Solveig. Jeg bare misunner de den jobben, heldige! 

Nå har jeg bloggget siden august 2012 og det er fortsatt gøy, men kjenner jeg blir litt mindre motivert med så dårlig dagslys å ta bilder i. Og jeg gjør det jo enklest mulig og da blir det ikke de beste bildene bestandig!
Ettersom jeg nå har fulgt noen blogger en stund så skjønner jeg at det er mange og kanskje de fleste som bruker redigeringsprogram der ute. OG da lurer jeg på hva dere anbefaler, helst enklest mulig???
Hvordan er adobe, lett? Er helt overveldet over så mange fine blogger der ute, og flust av kreative sjeler.
Men jeg prøver å ikke legge lista så høyt, for det blir det mere pes enn hygge. 

Grunnen til at jeg først og fremst begynte å blogge var for venner og familie som bor lenger unna og som ikke følger oss i det daglige. Og når vi flyttet inn i huset, og det stadig pågår nye oppussingsprosjekt så er det fint og gøy for en selv og andre å dokumentere og vise litt.

Det tar mye tid, og det å skulle følge andres blogger og gi tilbakemedlinger osv er tidkrevende, og jeg kjenner det går litt i bølger allerede. Skulle så gjerne ha gitt flere fine folk der ute med herlige og inspirerende blogger flere tilbakeldinger;) Men alt til sin tid!!!

Tusen takk til dere som har blitt medlemmer hos meg, det varmer!!! Og tusen takk for tilbakemeldinger, det gjør en helt klart gira på mer blogging! Nå er det litt STOPP her, sykdom har vært gjennomgående i huset helt siden november måned frem til nå.puhh! Nå er det min tur til å ligge i fosterstilling med bøtta ved min side, og det både en og to uker etter de andre. Så nå kan jeg ikke skjønne annet enn at vi må bli FRISKE og RASKE til jul!!!
Det MÅ vi, vi skal jo ha julaften for første gang, og 20 stykker 3.dag og nyttårsaften. Tjoho!!! Her vises noen bilder fra jul i 2.etg også;)


           Ha en flott ventetid alle sammen, det nærmer seg nå!
              

4 kommentarer:

 1. Gratulerer som NIB medlem:):) gøy å følge bloggen din:) Så fine stjerner du har laget:)jeg er ikke så flink på redigering, det handler litt om tid som du skriver om, det er ikke alltid den strekker til, men jeg bruker Picasa&Photoshop. Det er virkelig en utfordrende tid å ta fine klare bilde på, når det blir så fort mørkt!!
  Håper sykdommen stopper opp hos dere snart!!God førjulstid!

  Klem kine:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk;) og takk for tips til redigering;)

   Slett
 2. Grattis da! Bra du har blitt medlem nå:) jeg anbefaler også Picasa, det laster du ned gratis og er veldig enkelt! Photoscape er et annet program jeg har likt, der kan man også lage collager og redigere bilder, men har kanskje litt flere funksjoner. Jeg har Mac, det siste programmet virker dessverre ikke på den.

  Ja, de stjernene tar litt tid altså, så de krever litt. Men man behøver ikke lage så mange. Blir sikkert font med noen litt større i vinduet og:) Og lerkegreiner ja, haha. Aner ikke hvilken side du bor på, men det er på åssiden de henger:D de er sikkert flere steder i byen. Men de jeg har er fra badeparken ved Åssiden skole, mange sånne trær der mener jeg å huske:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, da må jeg få lastet ned disse;) vi har en mac og en pc.Takk for tips til lerkegreiner, hvis jeg rekker det før jul da, hehe! Kanskje man bare skal være fornøyd med det man allerede har;)

   SlettSå stas at DU tok turen innom, og jeg setter så STOR pris på kommentarer. & fine ord, Tusen takk fine du, det varmer ♥ mitt. En herlig dag til deg!

Har du spørsmål som du ikke ønsker å skrive her, så send meg gjerne en mail : mallabergh@hotmail.com.

Velkommen tilbake;)